Vacature: (Senior) Projectleider bouw

Ben jij de projectleider die door de wol geverfd is en toe is aan een stap richting het management. De projectleider die zelfverzekerd in zijn schoenen staat en ASR bouwbedrijf gaat runnen met het huidige team. Je krijgt de kans om jezelf te zijn en om “on the job” gecoacht te worden.

De directie neemt je mee in het management nieuwe stijl: vooruitstrevend, innovatief en soms buiten de geijkte kaders. ASR bouwbedrijf gaat voor kwaliteit, niet alleen bij projecten, maar ook bij zijn medewerkers. 

De functie omvat veel verschillende taken en verantwoordelijkheden. Als projectleider denk je actief mee en ben je mede bepalend in de vernieuwing van de organisatie. Met je vernieuwende inzichten en frisse blik lever je een belangrijke bijdrage aan de groei en verdere ontwikkeling. Je toont initiatief bij het bepalen van het beleid, coaching en opleidingen en hebt een duidelijke visie bij het aannemen van personeel en het bouwen van goede teams.

Kennis & kunde

 • HBO werk- en denkniveau
 • Relevante werkervaring als projectleider of bedrijfsleider
 • Werken via LEANBOUW principe
 • Goede communicatieve vaardigheden; wat en waar je heen wilt breng je goed over aan directie, collega’s en derden
 • Leiderschapskwaliteiten.

Jouw opdracht

 • Werkvoorbereiding; inkoop materialen, onderaannemers e.d. en dit vastleggen in de financiële administratie
 • Werkvoorbereiding eigen personeel
 • Inmeten t.b.v. werkvoorbereiding
 • Planning opzetten en bewaken
 • Aansturen alle betrokkenen
 • Organiseren extra personeel
 • Controle kwaliteit alle werkzaamheden en leveringen, maar ook controle en onderhoud op materiaal en materieel
 • Contact met opdrachtgever en begeleiden van bouwvergaderingen
 • Verwerken meer-/minderwerk
 • Rapporteren aan directie tijdens wekelijks team overleg.

Werkomgeving

 • Werken in een klein, professioneel team
 • Goede balans tussen werk en privé
 • Ruime opleidingsmogelijkheden.
Beschik je dan ook nog eens over de volgende capaciteiten?
 • zelfstandig
 • collegiaal
 • proactief
 • communicatief
 • klantgericht
Dan ben jij de (Senior) Projectleider bouw die wij zoeken!

We bieden je graag zelfstandige en uitdagende baan bij een bedrijf met een plezierige werksfeer en uitdagende/afwisselende opdrachten. Een goed salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en daarnaast ook de mogelijkheid te werken aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling behoren tot de overeenkomst.

Sollicitaties en informatie over de vacaturen kunt u per mail insturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  t.a.v. de heer P. van Bezuije.

ASR Bouwbedrijf BV – Rechtzaad 7 – 4703 RC ROOSENDAAL