Tel: 0165 599 260

asr bouwbedrijf roosendaal

Duurzaamheid

Duurzaamheid

De nieuwe norm is duurzaam bouwen. Dat is goed voor het milieu en hoeft absoluut niet duur te zijn. Duurzame materialen gaan vaak langer mee en energiezuinige woningen zorgen voor een besparing op de maandelijkse lasten. Daarnaast is een duurzaam gebouwd pand erg comfortabel en leefbaar.

 

Duurzaam bouwen en verbouwen

ASR Bouwbedrijf denkt met u mee op het gebied van duurzaam bouwen. Wij zorgen dat uw nieuwbouw voldoet aan de duurzaamheidnorm. Maar wij denken ook met u mee als u uw bestaande woning of bedrijfspand wilt aanpakken. We maken gebruik van duurzame, innovatieve, diervriendelijke en brandveilige bouwmaterialen. Wij zijn zuinig met materiaal en scheiden afval, dit heeft tot gevolg dat er weinig afvalkosten zijn.

Een verbouwing is een handig moment om energiebesparende maatregelen te realiseren. Wat kunnen wij voor u betekenen?

  • Isoleren: Samen met u kijken we wat mogelijk is. Dak-, muur- en vloerisolatie. Het kan allemaal van binnen of van buiten worden gedaan. Isoleren geeft de hoogste besparing op uw energiekosten. 
  • Zonnepanelen: steeds meer mensen kiezen voor zonne-energie. Logisch, want die is gratis. Wij berekenen de optimale hoeveelheid zonnepanelen die passen bij uw situatie. We leveren en plaatsen de panelen.
  • Verlichting: wist u dat ledverlichting een grote besparing oplevert op uw energiekosten?
  • Isolatieglas: via de ramen gaat veel warmte verloren. Op de aanschaf van HR-glas is nog steeds het verlaagde BTW-tarief van 6% geldig.
  • Levensloopbestendig: duurzaam bouwen houdt rekening met veranderende situaties in uw leven. Daarbij kijken we naar de plaatsing van de stopcontacten, de breedte van de deuren en de mogelijkheid om drempels weg te laten.


Een duurzaam huis is luxe

Nooit meer koude voeten door optrekkende kou. Geen vervelende tocht langs het raam en altijd een constante temperatuur. Als dat geen luxe is!