Tel: 0165 599 260

asr bouwbedrijf roosendaal

Onderhoud en renovatie

A.S.R. Bouwbedrijf BV is voor bedrijven en particulieren sinds 1999 een vaste BouwGarant aannemer voor onderhoud en renovatie werken.

Dagelijks verzorgt A.S.R. Bouwbedrijf BV onderhoud en renovatie werkzaamheden aan bedrijfspanden, fabrieken, woningen, kantoren, scholen, winkels en overige panden.

Met gedegen onderhoud en reguliere controles zijn veel problemen en onnodige kosten te voorkomen. Onze werkwijze is volledig gebaseerd op het ontzorgen van onze opdrachtgevers. Het onderhoud kan bijvoorbeeld bestaan uit het herstellen van kozijnen, gevels of een kapot slot.

Op afspraak komt A.S.R. Bouwbedrijf BV bij u langs voor een geheel kosteloze opname van de Onderhoud ofwel Renovatie werkzaamheden. De waargenomen punten worden uitgewerkt in een reparatie advies met daarbij een openbegroting van de kosten. Dit geeft op voorhand duidelijkheid en onze opdrachtgevers weten bij A.S.R. Bouwbedrijf BV waar ze aan toe zijn.

Ook voor onverwachte calamiteiten kunt u bij A.S.R. Bouwbedrijf BV terecht.Bedrijfspanden, kantoren, woningen kunnen helaas geconfronteerd worden met acute schade door inbraak, brand, water of stormschade. Neem dan contact op met A.S.R. Bouwbedrijf BV en het is ‘in no time’ geregeld.

Uw probleem wordt onze zorg en daar staan wij van A.S.R. Bouwbedrijf BV BouwGarant voor.