Oplevering brandweer Roosendaal

Oplevering brandweer roosendaalIn opdracht van de brandweer Midden en West Brabant heeft ASR bouwbedrijf vandaag het project "realisatie fitness ruimte met heren en dames douche gelegenheid" in oplevering genomen.

Samen met Dhr. van de Kar, verantwoordelijk voor gebouwen beheer, hebben we vandaag het project opgeleverd en dat natuurlijk naar alle tevredenheid. De heer van de Kar gaf aan zeer tevreden te zijn over de uitgevoerde werkzaamheden, planning en het ontzorgen tijdens de bouwperiode. Namens het voltallig team bedanken wij dhr. van de Kar voor het vertrouwen en de prettige samen werking.

 

 

IMG 0932IMG 0933IMG 0935

 

ASR Bouwbedrijf is wettelijk verplicht toestemming te vragen voor het gebruik van cookies. Wij maken gebruik van functionele cookies en cookies voor het beheer van webstatistieken, advertenties en social media. Klik op "Ok" als je al geïnformeerd bent over het gebruik van cookies.