Kapconstructie Steenbergen

Kapconstructie Steenbergen

ASR bouwbedrijf is begonnen met de renovatie van een kapconstructie op een woning in Steenbergen.

De woning is gelegen aangrenzend bij de nieuwe snelweg A4. Reden van renovatie is de geluidoverlast die de nieuwe snelweg A4 met zich mee brengt. De architect van de opdrachtgever “Kraak Bouwtechnisch Management Buro” heeft een plan van aanpak uitgewerkt voor de wijze waarop de woning dient aangepast te worden om aan de juiste isolatie norm te voldoen. Dit rapport en uitvoeringsplan is goedgekeurd door Rijkswaterstaat.

Met de bouw van een volledige tent om het bouwproject zijn we niet weersafhankelijk en zullen er geen problemen ontstaan op de begane grond die bewoond is.

Oplevering van het project wordt april 2015.

kapsteen2

ASR Bouwbedrijf is wettelijk verplicht toestemming te vragen voor het gebruik van cookies. Wij maken gebruik van functionele cookies en cookies voor het beheer van webstatistieken, advertenties en social media. Klik op "Ok" als je al geïnformeerd bent over het gebruik van cookies.