Uitbreiding villa Roosendaal

Uitbreiding villa Roosendaal

Voor onze opdrachtgever zijn we gestart met het renoveren en uitbreiden van een vrijstaande villa.  Om de gewenste woonruimte te realiseren is er door Di Wouda bouwkundig adviesbureau een nieuwe indeling uitgewerkt  met een flinke uitbreiding over de volledige achtergevel.

In de woning wordt alles gemoderniseerd met een hoog af werkingsniveau. Bouwkundig wordt het maken van een doorbraak vaak onderschat. Zeker nu het beroep 'aannemer' geen beschermd beroep meer is. Omwille deze reden heeft de opdrachtgever gekozen voor een BouwGarant gediplomeerd aannemer. Voor ASR Bouwbedrijf een mooi project om te laten zien waar we sterk in zijn.

Oplevering van het project staat gepland in april 2015.

 

villa1 villa3 villa4

ASR Bouwbedrijf is wettelijk verplicht toestemming te vragen voor het gebruik van cookies. Wij maken gebruik van functionele cookies en cookies voor het beheer van webstatistieken, advertenties en social media. Klik op "Ok" als je al geïnformeerd bent over het gebruik van cookies.