Nieuwsbrief juli 2016

Renovatie/verbouw werkzaamheden

Binnen ons bedrijf draait het voornamelijk om kwaliteit en creativiteit. ASR Bouwbedrijf denkt graag met u mee hoe u uw bedrijfsruimte vorm wilt geven. Gebruik van hoogwaardige materialen, flexibiliteit, klant vriendelijkheid, een goede en betrouwbare service en schoon werken zijn kenmerkend voor ons bedrijf.

Dat betekent dat wij werken met een ervaren team, dat kan zorgen voor uw renovatie/verbouw werkzaamheden binnen uw bedrijf. ASR Bouwbedrijf kan alles van A tot Z voor uw verzorgen. Of het nu gaat om het renoveren van kantoren, vergaderruimte, toiletruimtes, bedrijfskantine of entreehal, U kunt alles met een gerust hart aan ons toevertrouwen.

De gehele renovatie kan voor u geregeld worden en wij staan garant voor een helder en objectief advies met een persoonlijke aanpak.

Wegens vakantie is ons bedrijf gesloten van:

Vrijdag 29 juli t/m vrijdag 19 augustus 2016
 
Vanaf maandag 22 augustus staan wij goed uitgerust weer voor u klaar.
 
Wij wensen u een PRETTIGE VAKANTIE

ASR Bouwbedrijf is wettelijk verplicht toestemming te vragen voor het gebruik van cookies. Wij maken gebruik van functionele cookies en cookies voor het beheer van webstatistieken, advertenties en social media. Klik op "Ok" als je al geïnformeerd bent over het gebruik van cookies.