Nieuwsbrief 2018

nieuwsbrief 2018Onderhoud aan uw bedrijfspand

Elk bedrijfspand heeft onderhoud nodig. Door goed onderhoud kunt u latere problemen voorkomen. Als ondernemer of vastgoedeigenaar komt u hier vaak niet aan toe.

 

Waarom onderhoud aan uw bedrijfspand door ASR Bouwbedrijf ?

  • Snel en efficiënt
  • Enthousiaste vakmensen
  • Een gedegen advies, planning en offerte vooraf
  • Alle verwante activiteiten bij de hand

Duurzaam en efficiënt

We zorgen dat u zo min mogelijk overlast heeft en zo lang mogelijk van het resultaat kunt genieten. Vanzelfsprekend werken alle medewerkers van ASR Bouwbedrijf secuur en volgens planning, zodat vertragingen tot een minimum beperkt blijven.

 

 

Het onderhoud van uw bedrijfspand wilt u uitbesteden aan een professionele partij die weet waar zij mee bezig zijn. Uw bedrijfspand onderhoud zullen wij dan ook zorgvuldig oppakken. Onze expertise omvat onder andere het onderhoud van schilderwerk, CV installaties, daken en goten, elektra, hang- en sluitwerk. Ook uitbreiding aan uw bedrijfspand of renovatie/aanpassingen van diverse ruimtes behoren tot de mogelijkheden.

ASR Bouwbedrijf is Erkend BouwGarant aannemer.

ASR Bouwbedrijf is wettelijk verplicht toestemming te vragen voor het gebruik van cookies. Wij maken gebruik van functionele cookies en cookies voor het beheer van webstatistieken, advertenties en social media. Klik op "Ok" als je al geïnformeerd bent over het gebruik van cookies.