Plaatsen nieuw dak met zonnepanelen te Roosendaal

Bij een bedrijfspand in Roosendaal hebben wij onlangs een nieuw dak geplaatst en deze voorzien van zonnepanelen. Voor de zakelijke gebruiker zijn zonnepanelen op het dak van het bedrijfspand zeer aantrekkelijk vanwege verschillende fiscale aftrekposten.

Zonnepanelen verhogen de waarde van u pand substantieel en hebben een positieve invloed op het Duurzaam ondernemerschap. Daken van bedrijfspanden lenen zich over het algemeen uitstekend voor het plaatsen van zonnepanelen, het is wel aan te raden om de dakconstructie te laten controleren voordat u zonnepanelen laat plaatsen.

nieuw dak met zonnepanelen

ASR Bouwbedrijf is wettelijk verplicht toestemming te vragen voor het gebruik van cookies. Wij maken gebruik van functionele cookies en cookies voor het beheer van webstatistieken, advertenties en social media. Klik op "Ok" als je al geïnformeerd bent over het gebruik van cookies.