Nieuwbouw woning te Steenbergen

Nieuwbouw woning te Steenbergen

Onlangs gestart met het realiseren van een nieuw bouw Prefab woning te Steenbergen,. de woning wordt binnen 3 maanden casco opgeleverd. De woning is voorzien van prefab elementen met betonnen verdiepingsvloeren en wordt traditioneel gemetseld.

De woning wordt voorzien met 18 zonnepanelen – warmtepomp – vloerverwarming en alle kunststof kozijnen met glas zijn voorzien van trippel beglazing ! Dit zorgt voor een zeer goed geluidsisolerend effect.

Het wordt een zeer energie zuinige vrijstaande hoekwoning met garage en hele lage maandlasten dus helemaal klaar voor de toekomst !

Volg het hele bouwproces:
https://asrbouw.nl/foto-s/prefab-oplossingen/prefab-woning-steenbergen

ASR Bouwbedrijf is wettelijk verplicht toestemming te vragen voor het gebruik van cookies. Wij maken gebruik van functionele cookies en cookies voor het beheer van webstatistieken, advertenties en social media. Klik op "Ok" als je al geïnformeerd bent over het gebruik van cookies.