Nieuws

Oplevering brandweer Roosendaal

Oplevering brandweer roosendaalIn opdracht van de brandweer Midden en West Brabant heeft ASR bouwbedrijf vandaag het project "realisatie fitness ruimte met heren en dames douche gelegenheid" in oplevering genomen.

Samen met Dhr. van de Kar, verantwoordelijk voor gebouwen beheer, hebben we vandaag het project opgeleverd en dat natuurlijk naar alle tevredenheid. De heer van de Kar gaf aan zeer tevreden te zijn over de uitgevoerde werkzaamheden, planning en het ontzorgen tijdens de bouwperiode. Namens het voltallig team bedanken wij dhr. van de Kar voor het vertrouwen en de prettige samen werking.

 

 

Mijn huis beveiligd tegen inbraak

Bij vrienden is laatst ingebroken. Zonder al teveel moeite zelfs. De inbreker heeft het beslag van de voordeur losgeschroefd, de cilinder kapot geknepen en hup, daar stond hij binnen. Dat noemen ze “de Bulgaarse methode”. Gelukkig is er niet veel van waarde gestolen maar het was wel een klus om alles weer op te ruimen en de schade te herstellen.

Brandweer Roosendaal

In Roosendaal zijn wij de brandweer kazerne aan het verbouwen. Het betreft hier realisatie van een fitness ruimte en heren en dames douche gelegenheid. De werkzaamheden zijn nog niet afgerond maar we willen toch al graag foto's delen:

Goedkoop verbouwen met het 6% btw-tarief

Ook in 2015 is er sprake van het lage btw-tarief van 6% op de arbeidskosten van verbouwingen. De bestaande regeling is tijdens de begrotingsbesprekingen verlengd tot 1 juli 2015. Goed nieuws dus voor iedereen die van plan is om zijn huis te verbouwen. Arbeidskosten bedragen gemiddeld een vierde tot een derde deel van de aanneemsom. Met het lage btw-tarief bespaart u heel wat geld.

Nieuwe website ASR Bouwbedrijf BV

Met trots presenteren wij onze nieuwe website welke wij gerealiseerd hebben in samenwerking met YZCommunicatie. Middels deze website kunnen wij u nog beter van dienst zijn.