Referenties

Tuinkamer verbouwing Wouwse plantage

“Tuinkamer van ontwerp tot realiseren. Meedenkend en oplossingsgericht. Prima vaklui die goed op elkaar ingespeeld zijn. Goede communicatie.
 Netjes en op tijd opgeleverd. Uitstekend bedrijf “

 

Tuinkamer Wouwse Plantage 1

Tuinkamer Wouwse Plantage 2

Tuinkamer Wouwse Plantage 3

Tuinkamer Wouwse Plantage 4

Gevelrenovatie woning te Kruisland

gevelrenovatie woning te kruisland 2 20220721 1436354945

Vanaf de eerste afspraak was het contact goed voor ons. De keuze voor ASR bouwbedrijf was dan ook snel gemaakt. Wij waren zelf zoekende in mogelijkheden voor het opknappen van onze gevel. We hebben hierin goed advies gekregen en na verschillende opties besproken te hebben en voor- en nadelen afgewogen te hebben, zijn we met behulp van ASR tot een mooi ontwerp gekomen. Ruim voor aanvang van de verbouwing hebben we de planning doorgekregen. Afspraken zijn altijd nagekomen en bij wijzigingen in de planning werd dit tijdig door de projectleider doorgegeven. Dit hebben wij als erg prettig ervaren. We hebben geen dag voor niets gewacht op de bouwvakkers. Het contact met hen was ook goed. Zij hebben netjes en vakkundig gewerkt. Inmiddels is ons huis klaar en we zijn erg blij met het resultaat; alsof we in een nieuw huis wonen! Wij bevelen ASR zeker aan. 

Bekijk alle foto's op de projectpagina.

Uitbouw woning te Roosendaal

Deskundig bouwbedrijf, betrokken, keurig en vakmanschap. Alles elke dag keurig opgeruimd. Meedenken en perfect afgewerkt.

Plaatsen nieuwe dakkapel

referentie dakkapel"Ik had een problematische dak/dakkapel. A.S.R was het enige bouwbedrijf wat moeite wilde doen en kwam kijken. Dit, ondanks alle drukte. Ik ben zeer tevreden met hun werkwijze, betrokkenheid en vriendelijkheid. Ik ben dankbaar!"

Uitbouw aan woning te Kruisland

Uitbouw Kruisland review"Voor de uitbouw van onze benedenverdieping waren we op zoek naar een totaalaannemer die de verbouwing van A tot Z kon uitvoeren. Via bekenden vonden we deze in ASR. Vanaf het eerste offertegesprek was er een duidelijke en prettige communicatie. De offerte was transparant en werd uitvoerig toegelicht. De rol van totaalaannemer maakten ze meer dan waar. Niet alleen werd de architect en constructeur via hen aangedragen, diverse onderaannemers zoals elektricien, loodgieters, stukadoor en kozijnmaker werden via hen geregeld. Meerwerken welke in de uitvoeringsfase aan het licht kwamen, werden snel en adequaat opgepakt. Telkens weer via een heldere communicatie via ons vaste aanspreekpunt. De klus werd niet opgeleverd voordat alle restpunten netjes en in overleg afgewerkt waren. Kwaliteit van werk was ook boven verwachting. Wij zijn zeer tevreden over onze uitbouw die in een relatief korte tijd via een overzichtelijke planning opgeleverd is. ASR is wat ons betreft een absolute aanrader!"

Bekijk alle foto's op de projectpagina.