Referenties

Nieuwbouw woning Steenbergen

 

"Betrokken en persoonlijk. ASR bouw heeft een compleet vrijstaand huis gebouwd. Van begin af aan betrokken geweest. Zaken die niet goed zijn afgewerkt, zijn achteraf netjes opgelost. Ze denken zoveel mogelijk mee en zijn flexibel."

Referentie Steenbergen 2215 Groot
Referentie Steenbergen 2217 Groot

 

 

Tuinkamer verbouwing Wouwse plantage

“Tuinkamer van ontwerp tot realiseren. Meedenkend en oplossingsgericht. Prima vaklui die goed op elkaar ingespeeld zijn. Goede communicatie.
 Netjes en op tijd opgeleverd. Uitstekend bedrijf “

 

Tuinkamer Wouwse Plantage 1

Tuinkamer Wouwse Plantage 2

Tuinkamer Wouwse Plantage 3

Tuinkamer Wouwse Plantage 4

Gevelrenovatie woning te Kruisland

gevelrenovatie woning te kruisland 2 20220721 1436354945

Vanaf de eerste afspraak was het contact goed voor ons. De keuze voor ASR bouwbedrijf was dan ook snel gemaakt. Wij waren zelf zoekende in mogelijkheden voor het opknappen van onze gevel. We hebben hierin goed advies gekregen en na verschillende opties besproken te hebben en voor- en nadelen afgewogen te hebben, zijn we met behulp van ASR tot een mooi ontwerp gekomen. Ruim voor aanvang van de verbouwing hebben we de planning doorgekregen. Afspraken zijn altijd nagekomen en bij wijzigingen in de planning werd dit tijdig door de projectleider doorgegeven. Dit hebben wij als erg prettig ervaren. We hebben geen dag voor niets gewacht op de bouwvakkers. Het contact met hen was ook goed. Zij hebben netjes en vakkundig gewerkt. Inmiddels is ons huis klaar en we zijn erg blij met het resultaat; alsof we in een nieuw huis wonen! Wij bevelen ASR zeker aan. 

Bekijk alle foto's op de projectpagina.

Uitbouw woning te Roosendaal

Deskundig bouwbedrijf, betrokken, keurig en vakmanschap. Alles elke dag keurig opgeruimd. Meedenken en perfect afgewerkt.

Plaatsen nieuwe dakkapel

referentie dakkapel"Ik had een problematische dak/dakkapel. A.S.R was het enige bouwbedrijf wat moeite wilde doen en kwam kijken. Dit, ondanks alle drukte. Ik ben zeer tevreden met hun werkwijze, betrokkenheid en vriendelijkheid. Ik ben dankbaar!"