Referenties

Dakrenovatie met dakkapellen te Welberg

Dakrenovatie met dakkapellen te Welberg "Betrouwbaar bouwbedrijf die ook onze volgende klus uit mag voeren.

 • Goede communicatie bij aanvraag opdracht:
  Diverse malen op kantoor geweest om de werkzaamheden door te spreken, iedere keer werd er ruim tijd gemaakt om al onze vragen te beantwoorden.
  Personen met jarenlange ervaring maken het bouwplan, ze weten waar ze over spreken en kunnen duidelijk uitleggen hoe de diverse stappen uitgevoerd zullen worden.
 • Vast team en vast aanspreekpunt:
  ASR bouwbedrijf kiest ervoor om een vast team op locatie en een vaste werkvoorbereider/ aanspreekpunt per klus in te zetten.
  Dit geeft korte lijntjes voor vragen en je hebt te maken met steeds dezelfde bouwvakkers.
  Zelfs in het weekend, toen door zware wind en stortregen het afdekzeil los kwam was de werkvoorbereider bereikbaar.
  Nog dezelfde dag (dus in het weekend) kwam een van de teamleden het kapot gewaaide afdekzeil repareren waardoor er waterschade voorkomen werd.
 • Omgaan met problemen tijdens de bouw:
  Hoe goed de voorbereidingen ook zijn, problemen of tegenslagen zullen er altijd zijn.
  Ook bij ons zijn er verschillende puntjes geweest die anders verliepen dan verwacht was.

Steeds kon er goed over gepraat worden en werd in goed overleg een acceptabele oplossing gevonden. ASR Bouwbedrijf neemt zijn verantwoording wanneer dat nodig is.

Het personeel van ASR bouwbedrijf werkt netjes, heeft goed gereedschap en levert de kwaliteit die gevraagd is.
Ook tijdens de werkzaamheden kun je nog aangeven wat je wensen zijn, er wordt in ieder geval naar geluisterd en waar mogelijk wordt dit ook uitgevoerd.

ASR Bouwbedrijf mag ook in de toekomst werkzaamheden voor ons uit voeren."

Bekijk alle foto's op de projectpagina

Aanbouw aan woonhuis te Oudenbosch

Voor en Na 0

 

"Wij stapten afgelopen jaar binnen bij A.S.R. om eens vrijblijvend te informeren naar de mogelijkheid om onze woonkamer uit te laten bouwen. In het gesprek werden onze wensen besproken en er werd door de heer Patrick van Bezuije goed meegedacht. De eerste indruk was zeker positief en al snel daarna kregen we een duidelijke en uitgebreide offerte. Nadat we aangaven enkele posten in eigen beheer te willen doen uitvoeren, werd deze soepel aangepast en werd door ons de opdracht aan hen gegund. We hadden een vast koppel vakkundige timmermannen over de vloer, Mart en Kevin, waarmee het zeer prettig werken was, en in de persoon van Corné Coremans hadden we één vast aanspreekpunt tijdens de bouw, wat goed werkte. Over de geplaatste staalconstructie is door de architect en bouwkundige goed nagedacht. Het resultaat is geen zichtbare bulten op de wanden waarachter de kolommen schuil gaan, maar deze zijn zo geplaatst dat er over vlakke wanden in de aanbouw kan worden gesproken. Ook de dakconstructie met het raggelwerk is zo gemaakt dat het nieuw plafond in de aanbouw doorloopt op gelijk niveau met het bestaande. De strakke planning zorgde ervoor dat de opleverdatum (bijna) gehaald werd. Oorzaak hiervan was, dat de metselaar iets op zijn schema achterliep. Desondanks hebben de mannen alles op alles gezet om het werk af te maken voordat zij met kerstvakantie konden gaan. De enkele puntjes die bij de oplevering tevoorschijn kwamen zijn daarna door hen snel opgelost. Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe aanbouw, A.S.R. heeft goed werk geleverd! Van diverse kanten complimenten gekregen over de geslaagde aanbouw, dat zegt genoeg!"

 

Bekijk alle foto's op de projectpagina.

Zolderverbouwing met 2 dakkapellen te Breda

zolderverbouwing breda 9 20210302 1892824701

Wij zochten een aannemer om onze zolder te verbouwen. Die hebben wij gelukkig gevonden in ASR Bouw. Wij hebben een architect een tekening laten maken om een tweetal dakkapellen op ons dak te laten maken. Wij wilden graag een bedrijf dat de tekening om wilde zetten in de realiteit. Hier is deze aannemer meer dan in geslaagd.

Tijdens het bespreken van de tekening, dacht de kundige en ervaren aannemer goed met ons mee. De offerte was duidelijk en zeer gespecificeerd en helemaal puntsgewijs met ons doorgenomen. Het contact met de aannemer, zeker tijdens de opdracht, was vriendelijk en goed.

 

Wij hebben de hele verbouwing dezelfde mannen over de vloer gehad en zij betrokken ons waar nodig bij beslissingen. We konden merken en ook zien dat zij veel ervaring hebben. Dit contact was erg prettig. Zij hebben ons ook tijdens de verbouwing geadviseerd over alternatieven, die altijd een verbetering waren. Ze werkten netjes en snel. Ook werd dagelijks de werkplek en de route naar de zolder netjes schoongeveegd. Op vrijdag werd zelfs de hele werkplek opgeruimd en aangeveegd. Het eindresultaat is naar volle tevredenheid. Het is verfklaar afgeleverd en inmiddels is deze mooie nieuwe ruimte al in gebruik.

En niet geheel onbelangrijk; we zijn binnen 5% van de offerte prijs gebleven!

 

Bekijk alle foto's op de projectpagina.

Uitbouw aan woning te Roosendaal

 

Zeker een aanrader om voor ASR te kiezen!

Wij hebben een aanbouw laten plaatsen en de keuken verplaatst van de ene kant van het huis naar de andere kant. In de offerte zijn onze wensen goed opgenomen. Meer- en minderwerk is tijdens de bouw steeds in overleg besproken. Problemen die zich onvoorzien voordeden, werden direct weer opgelost. De communicatie verliep prettig, en aan de hand van een planning wisten we ongeveer wat ons wanneer te wachten stond. Dat werkte prettig. Ook de medewerkers zijn allemaal even vriendelijk en bereid mee te denken en te helpen. Zowel het eigen personeel als de onderaannemers.

 

Dakrenovatie te Roosendaal

 

Mijn ervaringen met ASR Bouwbedrijf zijn als volgt:

Voordat je met een bouwbedrijf in zee gaat onderzoek je meestal de mogelijkheden. Vanwege geen reactie en een onduidelijke reactie van twee andere bedrijven kwamen we al snel uit bij ASR. Hier waren onze directe buren ook mee in zee gegaan.

Vooraf kwam een vriendelijke opzichter onze vraag beoordelen en nam het e.e.a. op om een offerte te maken.  Nieuwe dakpannen, een nieuw dakraampje voor de douche, het aanbrengen van kunststofbekleding op een zijkant van een muur en werkzaamheden aan een dakgoot waren de klussen die bij ons uitgevoerd moesten worden.

Deze offerte werd keurig opgesteld en aan ons toegezonden. In eerste instantie zie je dat het best nog wat kost. Maar als je dan alles eens goed overdenkt weet je dat er vakmensen aan het werk gaan en dat het dan ook goed gebeurt. We vonden het daarom het geld waard.

Tijdens de werkzaamheden kwam aan het licht dat een dakgoot zeer slecht was en vervangen moest worden. En als er dan toch een steiger staat en er werklieden bezig zijn laat je dat graag direct erbij uitvoeren. Ook hier werd keurig vooraf een prijsopgaaf aangeboden. Aan ons of we ermee akkoord gingen.

Hoe kijk ik terug op de samenwerking met het bouwbedrijf “ ASR” ? 

Duidelijkheid en een goede communicatie zijn, naast de kwaliteit,  twee zaken die de samenwerking ten goede komt.  Vooraf en tijdens het werk werd alles duidelijk met ons besproken. Dus in combinatie met het geleverde werk zijn we zeker tevreden.

 

Bekijk alle foto's op de projectpagina.