Referenties

Dakrenovatie te Roosendaal

 

Mijn ervaringen met ASR Bouwbedrijf zijn als volgt:

Voordat je met een bouwbedrijf in zee gaat onderzoek je meestal de mogelijkheden. Vanwege geen reactie en een onduidelijke reactie van twee andere bedrijven kwamen we al snel uit bij ASR. Hier waren onze directe buren ook mee in zee gegaan.

Vooraf kwam een vriendelijke opzichter onze vraag beoordelen en nam het e.e.a. op om een offerte te maken.  Nieuwe dakpannen, een nieuw dakraampje voor de douche, het aanbrengen van kunststofbekleding op een zijkant van een muur en werkzaamheden aan een dakgoot waren de klussen die bij ons uitgevoerd moesten worden.

Deze offerte werd keurig opgesteld en aan ons toegezonden. In eerste instantie zie je dat het best nog wat kost. Maar als je dan alles eens goed overdenkt weet je dat er vakmensen aan het werk gaan en dat het dan ook goed gebeurt. We vonden het daarom het geld waard.

Tijdens de werkzaamheden kwam aan het licht dat een dakgoot zeer slecht was en vervangen moest worden. En als er dan toch een steiger staat en er werklieden bezig zijn laat je dat graag direct erbij uitvoeren. Ook hier werd keurig vooraf een prijsopgaaf aangeboden. Aan ons of we ermee akkoord gingen.

Hoe kijk ik terug op de samenwerking met het bouwbedrijf “ ASR” ? 

Duidelijkheid en een goede communicatie zijn, naast de kwaliteit,  twee zaken die de samenwerking ten goede komt.  Vooraf en tijdens het werk werd alles duidelijk met ons besproken. Dus in combinatie met het geleverde werk zijn we zeker tevreden.

 

Bekijk alle foto's op de projectpagina.

Dakrenovatie te Steenbergen

Voor en Na 0

 

"Van offerte tot oplevering goed geregeld. Onze dakrenovatie is prima verlopen, volgens planning en met vakmensen!"

 

Bekijk alle foto's op de projectpagina.

Uitbouw woning te Oud Gastel

Uitstekend bouwbedrijf met goede kwaliteit. Vanaf het begin van het traject worden de wensen en voorstellen goed op elkaar afgestemd d.m.v. een fijn gesprek. De werkzaamheden lopen volgens de planning en de geleverde kwaliteit is uitstekend. Het contact verloopt ook steeds prettig en eventuele opmerkingen worden spoedig en netjes opgepakt.

Verbouwen bestaande schuur te Wouwse Plantage

Voor en Na 0

 

"ASR Bouwbedrijf heeft bij ons de stenen schuur en naast gelegen houten werkplaats geheel verbouwd.

Het team heeft in de begin fase zeer intensief met ons meegedacht toen we met het eerste idee voor het verbouwen van de grote stenen schuur met bijbehorende houten werkplaats, inclusief asbestcement dakbedekking, bij hun langs kwamen. Op hun aanraden hebben we het maken van tekeningen en het gehele vergunningen proces in handen gelegd van Kraak Ontwerp- en Ingenieursbureau, hetgeen een goede keuze bleek te zijn. Nadat de omgevingsvergunning was afgegeven is het team tijdens de offerte ronde zeer flexibel en creatief bezig geweest om alles binnen ons budget te krijgen.

Als hoofdaannemer hebben ze alle onderaannemers, van asbestsaneerder tot dakdekker, zeer goed aangestuurd. Ook als bouwer is het bedrijf zeer kundig. Het bouwteam is zeer professioneel en vriendelijk. De planning is bijna gehaald want het enige wat ASR niet in de hand had was het weer, waardoor het dak dekken een paar dagen vertraging opliep. Verder verliep alles binnen de afgesproken tijd en budget.

Ik beveel deze aannemer van harte aan."