Referenties

Uitbouw aan woning te Kruisland

Uitbouw Kruisland review"Voor de uitbouw van onze benedenverdieping waren we op zoek naar een totaalaannemer die de verbouwing van A tot Z kon uitvoeren. Via bekenden vonden we deze in ASR. Vanaf het eerste offertegesprek was er een duidelijke en prettige communicatie. De offerte was transparant en werd uitvoerig toegelicht. De rol van totaalaannemer maakten ze meer dan waar. Niet alleen werd de architect en constructeur via hen aangedragen, diverse onderaannemers zoals elektricien, loodgieters, stukadoor en kozijnmaker werden via hen geregeld. Meerwerken welke in de uitvoeringsfase aan het licht kwamen, werden snel en adequaat opgepakt. Telkens weer via een heldere communicatie via ons vaste aanspreekpunt. De klus werd niet opgeleverd voordat alle restpunten netjes en in overleg afgewerkt waren. Kwaliteit van werk was ook boven verwachting. Wij zijn zeer tevreden over onze uitbouw die in een relatief korte tijd via een overzichtelijke planning opgeleverd is. ASR is wat ons betreft een absolute aanrader!"

Bekijk alle foto's op de projectpagina.

Complete renovatie gehele bedrijfspand Mopal Palletindustrie te Klundert

IMG 4302 Gemiddeld"Vanuit Mopal Palletindustrie hebben we gekozen voor deze aannemer omdat zij kwaliteit, betrokkenheid met de opdrachtgever zeer hoog in het vaandel hebben staan. Het team is klein waardoor de lijnen helder, kort en snel opvolgend zijn. Professionals zowel op kantoor als on the Floor. Een extra compliment voor de professionals Nico & Gert- Jan die de uitvoering hebben gedaan. Het is in 1 woord meer dan mooi geworden.

Een groot compliment voor Corné Coremans en Patrick van Bezuije, een begeleiding op maat, eerlijk en zeer betrokken. Tevens hebben zij Erna die ons op kantoor altijd te woord stond en op de achtergrond alle puntjes op i heeft gezet. Heel blij met resultaat. Een fijne samenwerking op meerdere vlakken."

Bekijk alle foto's op de projectpagina.

Dakrenovatie met dakkapellen te Welberg

Dakrenovatie met dakkapellen te Welberg "Betrouwbaar bouwbedrijf die ook onze volgende klus uit mag voeren.

 • Goede communicatie bij aanvraag opdracht:
  Diverse malen op kantoor geweest om de werkzaamheden door te spreken, iedere keer werd er ruim tijd gemaakt om al onze vragen te beantwoorden.
  Personen met jarenlange ervaring maken het bouwplan, ze weten waar ze over spreken en kunnen duidelijk uitleggen hoe de diverse stappen uitgevoerd zullen worden.
 • Vast team en vast aanspreekpunt:
  ASR bouwbedrijf kiest ervoor om een vast team op locatie en een vaste werkvoorbereider/ aanspreekpunt per klus in te zetten.
  Dit geeft korte lijntjes voor vragen en je hebt te maken met steeds dezelfde bouwvakkers.
  Zelfs in het weekend, toen door zware wind en stortregen het afdekzeil los kwam was de werkvoorbereider bereikbaar.
  Nog dezelfde dag (dus in het weekend) kwam een van de teamleden het kapot gewaaide afdekzeil repareren waardoor er waterschade voorkomen werd.
 • Omgaan met problemen tijdens de bouw:
  Hoe goed de voorbereidingen ook zijn, problemen of tegenslagen zullen er altijd zijn.
  Ook bij ons zijn er verschillende puntjes geweest die anders verliepen dan verwacht was.

Steeds kon er goed over gepraat worden en werd in goed overleg een acceptabele oplossing gevonden. ASR Bouwbedrijf neemt zijn verantwoording wanneer dat nodig is.

Het personeel van ASR bouwbedrijf werkt netjes, heeft goed gereedschap en levert de kwaliteit die gevraagd is.
Ook tijdens de werkzaamheden kun je nog aangeven wat je wensen zijn, er wordt in ieder geval naar geluisterd en waar mogelijk wordt dit ook uitgevoerd.

ASR Bouwbedrijf mag ook in de toekomst werkzaamheden voor ons uit voeren."

Bekijk alle foto's op de projectpagina

Aanbouw aan woonhuis te Oudenbosch

Voor en Na 0

 

"Wij stapten afgelopen jaar binnen bij A.S.R. om eens vrijblijvend te informeren naar de mogelijkheid om onze woonkamer uit te laten bouwen. In het gesprek werden onze wensen besproken en er werd door de heer Patrick van Bezuije goed meegedacht. De eerste indruk was zeker positief en al snel daarna kregen we een duidelijke en uitgebreide offerte. Nadat we aangaven enkele posten in eigen beheer te willen doen uitvoeren, werd deze soepel aangepast en werd door ons de opdracht aan hen gegund. We hadden een vast koppel vakkundige timmermannen over de vloer, Mart en Kevin, waarmee het zeer prettig werken was, en in de persoon van Corné Coremans hadden we één vast aanspreekpunt tijdens de bouw, wat goed werkte. Over de geplaatste staalconstructie is door de architect en bouwkundige goed nagedacht. Het resultaat is geen zichtbare bulten op de wanden waarachter de kolommen schuil gaan, maar deze zijn zo geplaatst dat er over vlakke wanden in de aanbouw kan worden gesproken. Ook de dakconstructie met het raggelwerk is zo gemaakt dat het nieuw plafond in de aanbouw doorloopt op gelijk niveau met het bestaande. De strakke planning zorgde ervoor dat de opleverdatum (bijna) gehaald werd. Oorzaak hiervan was, dat de metselaar iets op zijn schema achterliep. Desondanks hebben de mannen alles op alles gezet om het werk af te maken voordat zij met kerstvakantie konden gaan. De enkele puntjes die bij de oplevering tevoorschijn kwamen zijn daarna door hen snel opgelost. Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe aanbouw, A.S.R. heeft goed werk geleverd! Van diverse kanten complimenten gekregen over de geslaagde aanbouw, dat zegt genoeg!"

 

Bekijk alle foto's op de projectpagina.

Zolderverbouwing met 2 dakkapellen te Breda

zolderverbouwing breda 9 20210302 1892824701

Wij zochten een aannemer om onze zolder te verbouwen. Die hebben wij gelukkig gevonden in ASR Bouw. Wij hebben een architect een tekening laten maken om een tweetal dakkapellen op ons dak te laten maken. Wij wilden graag een bedrijf dat de tekening om wilde zetten in de realiteit. Hier is deze aannemer meer dan in geslaagd.

Tijdens het bespreken van de tekening, dacht de kundige en ervaren aannemer goed met ons mee. De offerte was duidelijk en zeer gespecificeerd en helemaal puntsgewijs met ons doorgenomen. Het contact met de aannemer, zeker tijdens de opdracht, was vriendelijk en goed.

 

Wij hebben de hele verbouwing dezelfde mannen over de vloer gehad en zij betrokken ons waar nodig bij beslissingen. We konden merken en ook zien dat zij veel ervaring hebben. Dit contact was erg prettig. Zij hebben ons ook tijdens de verbouwing geadviseerd over alternatieven, die altijd een verbetering waren. Ze werkten netjes en snel. Ook werd dagelijks de werkplek en de route naar de zolder netjes schoongeveegd. Op vrijdag werd zelfs de hele werkplek opgeruimd en aangeveegd. Het eindresultaat is naar volle tevredenheid. Het is verfklaar afgeleverd en inmiddels is deze mooie nieuwe ruimte al in gebruik.

En niet geheel onbelangrijk; we zijn binnen 5% van de offerte prijs gebleven!

 

Bekijk alle foto's op de projectpagina.