Referenties

Dakrenovatie te Steenbergen

Voor en Na 0

 

"Van offerte tot oplevering goed geregeld. Onze dakrenovatie is prima verlopen, volgens planning en met vakmensen!"

 

Bekijk alle foto's op de projectpagina.

Uitbouw woning te Oud Gastel

Uitstekend bouwbedrijf met goede kwaliteit. Vanaf het begin van het traject worden de wensen en voorstellen goed op elkaar afgestemd d.m.v. een fijn gesprek. De werkzaamheden lopen volgens de planning en de geleverde kwaliteit is uitstekend. Het contact verloopt ook steeds prettig en eventuele opmerkingen worden spoedig en netjes opgepakt.

Verbouwen bestaande schuur te Wouwse Plantage

Voor en Na 0

 

"ASR Bouwbedrijf heeft bij ons de stenen schuur en naast gelegen houten werkplaats geheel verbouwd.

Het team heeft in de begin fase zeer intensief met ons meegedacht toen we met het eerste idee voor het verbouwen van de grote stenen schuur met bijbehorende houten werkplaats, inclusief asbestcement dakbedekking, bij hun langs kwamen. Op hun aanraden hebben we het maken van tekeningen en het gehele vergunningen proces in handen gelegd van Kraak Ontwerp- en Ingenieursbureau, hetgeen een goede keuze bleek te zijn. Nadat de omgevingsvergunning was afgegeven is het team tijdens de offerte ronde zeer flexibel en creatief bezig geweest om alles binnen ons budget te krijgen.

Als hoofdaannemer hebben ze alle onderaannemers, van asbestsaneerder tot dakdekker, zeer goed aangestuurd. Ook als bouwer is het bedrijf zeer kundig. Het bouwteam is zeer professioneel en vriendelijk. De planning is bijna gehaald want het enige wat ASR niet in de hand had was het weer, waardoor het dak dekken een paar dagen vertraging opliep. Verder verliep alles binnen de afgesproken tijd en budget.

Ik beveel deze aannemer van harte aan."

Verbouwing restaurant Speeltuin te Roosendaal

verbouwing restaurant speeltuin roosendaal

 

“ASR heeft de verbouwing in goede banen weten te leiden, kwam afspraken na en werkte op tijd. We hebben prettig samengewerkt en er was altijd een open communicatie.
We bevelen ASR dan ook zeker aan!"