Referenties

Uitbouw aan woning te Roosendaal

 

Zeker een aanrader om voor ASR te kiezen!

Wij hebben een aanbouw laten plaatsen en de keuken verplaatst van de ene kant van het huis naar de andere kant. In de offerte zijn onze wensen goed opgenomen. Meer- en minderwerk is tijdens de bouw steeds in overleg besproken. Problemen die zich onvoorzien voordeden, werden direct weer opgelost. De communicatie verliep prettig, en aan de hand van een planning wisten we ongeveer wat ons wanneer te wachten stond. Dat werkte prettig. Ook de medewerkers zijn allemaal even vriendelijk en bereid mee te denken en te helpen. Zowel het eigen personeel als de onderaannemers.

 

Dakrenovatie te Roosendaal

 

Mijn ervaringen met ASR Bouwbedrijf zijn als volgt:

Voordat je met een bouwbedrijf in zee gaat onderzoek je meestal de mogelijkheden. Vanwege geen reactie en een onduidelijke reactie van twee andere bedrijven kwamen we al snel uit bij ASR. Hier waren onze directe buren ook mee in zee gegaan.

Vooraf kwam een vriendelijke opzichter onze vraag beoordelen en nam het e.e.a. op om een offerte te maken.  Nieuwe dakpannen, een nieuw dakraampje voor de douche, het aanbrengen van kunststofbekleding op een zijkant van een muur en werkzaamheden aan een dakgoot waren de klussen die bij ons uitgevoerd moesten worden.

Deze offerte werd keurig opgesteld en aan ons toegezonden. In eerste instantie zie je dat het best nog wat kost. Maar als je dan alles eens goed overdenkt weet je dat er vakmensen aan het werk gaan en dat het dan ook goed gebeurt. We vonden het daarom het geld waard.

Tijdens de werkzaamheden kwam aan het licht dat een dakgoot zeer slecht was en vervangen moest worden. En als er dan toch een steiger staat en er werklieden bezig zijn laat je dat graag direct erbij uitvoeren. Ook hier werd keurig vooraf een prijsopgaaf aangeboden. Aan ons of we ermee akkoord gingen.

Hoe kijk ik terug op de samenwerking met het bouwbedrijf “ ASR” ? 

Duidelijkheid en een goede communicatie zijn, naast de kwaliteit,  twee zaken die de samenwerking ten goede komt.  Vooraf en tijdens het werk werd alles duidelijk met ons besproken. Dus in combinatie met het geleverde werk zijn we zeker tevreden.

 

Bekijk alle foto's op de projectpagina.

Dakrenovatie te Steenbergen

Voor en Na 0

 

"Van offerte tot oplevering goed geregeld. Onze dakrenovatie is prima verlopen, volgens planning en met vakmensen!"

 

Bekijk alle foto's op de projectpagina.

Uitbouw woning te Oud Gastel

Uitstekend bouwbedrijf met goede kwaliteit. Vanaf het begin van het traject worden de wensen en voorstellen goed op elkaar afgestemd d.m.v. een fijn gesprek. De werkzaamheden lopen volgens de planning en de geleverde kwaliteit is uitstekend. Het contact verloopt ook steeds prettig en eventuele opmerkingen worden spoedig en netjes opgepakt.