Referenties

Uitbouw woning te Roosendaal

uitbouw woning roosendaal

 

"Goede service tegen een redelijke prijs
algemeen als zeer goed, ze komen afspraken na en communiceren goed en denken mee tijdens de bouw."

Aanbouw woning Roosendaal

Aanbouw woning Roosendaal

 

"Uitermate tevreden zijn wij met A.S.R Bouwbedrijf. Vanaf de eerste afspraak tot de oplevering is met ons meegedacht en zijn alle gemaakte afspraken volgens planning nagekomen. De mannen hebben vakkundig werk afgeleverd. A.S.R geeft betrouwbare adviezen, zijn flexibel en prettig om mee samen te werken. Een echte aanrader!
Nogmaals hartelijk dank voor het meedenken, het uitvoeren en de samenwerking van onze aanbouw. Wellicht misschien tot een volgende keer."

Plaatsen nieuwe dakopbouw te Roosendaal

dakopbouw

 

"Denken mee en echte vaklui in dienst. 
Wij hebben een dakopbouw door ASR laten plaatsen. Tijdens het offerte proces dachten ze mee en kwamen met oplossingen die niet in onze tekeningen verwerkt waren. Hierdoor is onze verbouwing nog meer toekomstbestendig. En werd de verbouwing zelf ook zeer prettig doorlopen. De opdracht zelf is ook vlot en goed uitgevoerd. Er waren professionele vaklui over de vloer die oplossingsgericht meedenken. en erg flexibel zijn. Als er kleine hobbels waren, werd dit goed snel en vakkundig opgelost. Een aanrader!"

Verbouwing woonkamer met muurdoorbraak

Doorbraak 2

 

"Prima, vlotte afhandeling! 
Nette behandeling, mensen niet alleen vakkundig, maar ook keurig en vriendelijk. Prettig om deze heren in huis te hebben werken."

Kaprenovatie te Steenbergen

collage Kaprenovatie


"Zeer zorgvuldige en gestructureerde aanpak van ons bouwproject. 

Wij hebben ASR als een heel fijn bedrijf ervaren vanaf het eerste bezoek voor het maken van de offerte, tot de aflevering. Zeer uitgebreide en transparante offerte. Er wordt keurig gewerkt, alles volgens inzichtelijke planning. Medewerkers ASR denken mee en zijn flexibel. Wij zijn 100% tevreden en raden ASR eenieder aan die een bouwbedrijf nodig heeft."