Referenties

Verbouwen bestaande schuur te Wouwse Plantage

Voor en Na 0

 

"ASR Bouwbedrijf heeft bij ons de stenen schuur en naast gelegen houten werkplaats geheel verbouwd.

Het team heeft in de begin fase zeer intensief met ons meegedacht toen we met het eerste idee voor het verbouwen van de grote stenen schuur met bijbehorende houten werkplaats, inclusief asbestcement dakbedekking, bij hun langs kwamen. Op hun aanraden hebben we het maken van tekeningen en het gehele vergunningen proces in handen gelegd van Kraak Ontwerp- en Ingenieursbureau, hetgeen een goede keuze bleek te zijn. Nadat de omgevingsvergunning was afgegeven is het team tijdens de offerte ronde zeer flexibel en creatief bezig geweest om alles binnen ons budget te krijgen.

Als hoofdaannemer hebben ze alle onderaannemers, van asbestsaneerder tot dakdekker, zeer goed aangestuurd. Ook als bouwer is het bedrijf zeer kundig. Het bouwteam is zeer professioneel en vriendelijk. De planning is bijna gehaald want het enige wat ASR niet in de hand had was het weer, waardoor het dak dekken een paar dagen vertraging opliep. Verder verliep alles binnen de afgesproken tijd en budget.

Ik beveel deze aannemer van harte aan."

Verbouwing restaurant Speeltuin te Roosendaal

verbouwing restaurant speeltuin roosendaal

 

“ASR heeft de verbouwing in goede banen weten te leiden, kwam afspraken na en werkte op tijd. We hebben prettig samengewerkt en er was altijd een open communicatie.
We bevelen ASR dan ook zeker aan!"

Uitbouw woning te Roosendaal

uitbouw woning roosendaal

 

"Goede service tegen een redelijke prijs
algemeen als zeer goed, ze komen afspraken na en communiceren goed en denken mee tijdens de bouw."

Aanbouw woning Roosendaal

Aanbouw woning Roosendaal

 

"Uitermate tevreden zijn wij met A.S.R Bouwbedrijf. Vanaf de eerste afspraak tot de oplevering is met ons meegedacht en zijn alle gemaakte afspraken volgens planning nagekomen. De mannen hebben vakkundig werk afgeleverd. A.S.R geeft betrouwbare adviezen, zijn flexibel en prettig om mee samen te werken. Een echte aanrader!
Nogmaals hartelijk dank voor het meedenken, het uitvoeren en de samenwerking van onze aanbouw. Wellicht misschien tot een volgende keer."

Plaatsen nieuwe dakopbouw te Roosendaal

dakopbouw

 

"Denken mee en echte vaklui in dienst. 
Wij hebben een dakopbouw door ASR laten plaatsen. Tijdens het offerte proces dachten ze mee en kwamen met oplossingen die niet in onze tekeningen verwerkt waren. Hierdoor is onze verbouwing nog meer toekomstbestendig. En werd de verbouwing zelf ook zeer prettig doorlopen. De opdracht zelf is ook vlot en goed uitgevoerd. Er waren professionele vaklui over de vloer die oplossingsgericht meedenken. en erg flexibel zijn. Als er kleine hobbels waren, werd dit goed snel en vakkundig opgelost. Een aanrader!"