Referenties

Renovatie woonhuis te Zegge

 Nieuwe situatie Zegge

Betrouwbaar en partner
"De verrichte werkzaamheden zijn kwalitatief goed uitgevoerd. ASR geeft goede adviezen is betrouwbaar, flexibel en zeer prettig om mee samen te werken!"

 

 

 

 

 

 

 

 

Verbouwing van stal tot woonkamer te Lepelstraat

Verbouwing Lepelstraat

 

 

"ASR heeft de verbouwing van ons huis naar volle tevredenheid uitgevoerd. Er wordt meegedacht zowel in de voorbereidingsfase als in de uitvoeringsfase. Goed vakmanschap!
Communicatie en flexibiliteit was prima, als er al iets is wordt dit snel en adequaat opgelost."

Complete dakrenovatie bij loods te Oud-Gastel

Dak Mergens

 

"ASR Bouwbedrijf heeft een aantal jaar geleden naar tevredenheid onze nieuwe loodsen gebouwd en een oude bestaande loods een nieuwe voorgevel gegeven.
De oude loods was nog volop in gebruik en nu was de gelegenheid er om de rest aan te pakken. Het asbest dak is verwijderd en er is een nieuw geïsoleerd dak geplaatst.
Tevens is de vloer verbeterd en van isolatie en vloerverwarming voorzien. Een goede samenwerking met ASR Bouwbedrijf."

Vervangen boeiboorden en goten gehele woning te Kruisland

Vervangen boeiboorden en goten gehele woning te Kruisland

 

"We hadden te lang gewacht met het herstel van onze overstekken en goten. Hierdoor was het moment aangebroken om dit grondig aan te laten pakken. ASR bouwbedrijf heeft dit netjes en met zorg voor ons uitgevoerd. De oude verrotte delen en lekke goten zijn verwijderd en de constructie is keurig voorzien van nieuw houten regelwerk. Hierna is een mooie afwerking aangebracht met kunststof beplating.

Wij zijn erg blij met het proces, de nauwkeurigheid van, en communicatie met de medewerkers van ASR bouwbedrijf en natuurlijk met het uiteindelijke resultaat. Wij kunnen ASR Bouwbedrijf dan ook zeker aanbevelen voor uw (ver)bouwwerkzaamheden."

Uitbouw en overkapping met houten delen te Roosendaal

 Uitbouw en overkapping met houten delen te Roosendaal

"Beste medewerkers van ASR,

Wij zijn blij met de keuze voor ASR. In de eerste plaats vanwege het resultaat. Alles is precies zo uitgekomen zoals we van tevoren hadden bedacht. Ook de open en duidelijke manier van communiceren vonden we er prettig. Gaandeweg de bouw hebben we regelmatig overleg gehad en hebben we tot in de details alles precies naar onze zin gemaakt. De eigen medewerkers zijn vakmensen en nette lui. Ook de onderaannemers waren fijne mensen die ik zo overal zou aanbevelen. Als er in de toekomst weer verbouwplannen zijn bellen we absoluut weer!"