Referenties

Uitbouw woning te Hoeven

uitbouw hoeven

 Met A.S.R. kom je er...

"Tijdens een lange zoektocht naar een goede aannemer voor onze aanbouw kwamen wij bij ASR uit. Ze hadden mooie reviews en gaf ons het gevoel dat dit hem wel eens kon worden. Na ons eerste contact met ASR werd ons goed gevoel bevestigd. Na meerdere bezoeken wisten wij het zeker. ASR wordt het. Zo gezegd zo gedaan. Na ondertekening van het contract was het wachten op de aanvang van de bouw. Alles ging geweldig. Wat een team, netjes en correct. Goede en duidelijke communicatie, fantastische en vriendelijke vakmannen. Zelfs onze tussendoorse niet geringe wijzigingen werden door de aannemer keurig uitgevoerd zonder extreme vertraging. In 1 woord "fantastisch". Het resultaat mag er zijn. Ons advies ga voor ASR dan kom je er. Iedereen van ASR bedankt voor alles en het prachtige resultaat. Keep up the good work!"

Renovatie woonhuis te Zegge

 Nieuwe situatie Zegge

Betrouwbaar en partner
"De verrichte werkzaamheden zijn kwalitatief goed uitgevoerd. ASR geeft goede adviezen is betrouwbaar, flexibel en zeer prettig om mee samen te werken!"

 

 

 

 

 

 

 

 

Verbouwing van stal tot woonkamer te Lepelstraat

Verbouwing Lepelstraat

 

 

"ASR heeft de verbouwing van ons huis naar volle tevredenheid uitgevoerd. Er wordt meegedacht zowel in de voorbereidingsfase als in de uitvoeringsfase. Goed vakmanschap!
Communicatie en flexibiliteit was prima, als er al iets is wordt dit snel en adequaat opgelost."

Complete dakrenovatie bij loods te Oud-Gastel

Dak Mergens

 

"ASR Bouwbedrijf heeft een aantal jaar geleden naar tevredenheid onze nieuwe loodsen gebouwd en een oude bestaande loods een nieuwe voorgevel gegeven.
De oude loods was nog volop in gebruik en nu was de gelegenheid er om de rest aan te pakken. Het asbest dak is verwijderd en er is een nieuw geïsoleerd dak geplaatst.
Tevens is de vloer verbeterd en van isolatie en vloerverwarming voorzien. Een goede samenwerking met ASR Bouwbedrijf."

Vervangen boeiboorden en goten gehele woning te Kruisland

Vervangen boeiboorden en goten gehele woning te Kruisland

 

"We hadden te lang gewacht met het herstel van onze overstekken en goten. Hierdoor was het moment aangebroken om dit grondig aan te laten pakken. ASR bouwbedrijf heeft dit netjes en met zorg voor ons uitgevoerd. De oude verrotte delen en lekke goten zijn verwijderd en de constructie is keurig voorzien van nieuw houten regelwerk. Hierna is een mooie afwerking aangebracht met kunststof beplating.

Wij zijn erg blij met het proces, de nauwkeurigheid van, en communicatie met de medewerkers van ASR bouwbedrijf en natuurlijk met het uiteindelijke resultaat. Wij kunnen ASR Bouwbedrijf dan ook zeker aanbevelen voor uw (ver)bouwwerkzaamheden."