Referenties

Uitbouw en overkapping met houten delen te Roosendaal

 Uitbouw en overkapping met houten delen te Roosendaal

"Beste medewerkers van ASR,

Wij zijn blij met de keuze voor ASR. In de eerste plaats vanwege het resultaat. Alles is precies zo uitgekomen zoals we van tevoren hadden bedacht. Ook de open en duidelijke manier van communiceren vonden we er prettig. Gaandeweg de bouw hebben we regelmatig overleg gehad en hebben we tot in de details alles precies naar onze zin gemaakt. De eigen medewerkers zijn vakmensen en nette lui. Ook de onderaannemers waren fijne mensen die ik zo overal zou aanbevelen. Als er in de toekomst weer verbouwplannen zijn bellen we absoluut weer!"

Dakopbouw te Roosendaal

dakopbouw 2

 

"Jullie zijn nu zo’n anderhalve week bij ons bezig en willen wij onze waardering over jullie uitspreken en daartoe behoren uiteraard ook Gert-Jan en Nico, betrokken en enthousiaste harde werknemers.
Fijn dat er op bepaalde momenten door jullie meegedacht wordt en advies wordt gegeven. Wij zijn zeer tevreden over de tot nu toe gedane werkzaamheden."

Uitbouw woning te Zevenbergen

referentie woning zevenbergen

 

"Complimenten voor de werkzaamheden van jullie twee mannen, keurig vakkundig netjes en opgeruimd gewerkt;
Complimenten voor de werkzaamheden van de stukadoor, erg nauwkeurig netjes en opgeruimd gewerkt (wat een vakman);
Complimenten aan de oplossing van jullie, erg bedankt!"

Totale renovatie woonhuis te Bergen op Zoom

Totale renovatie woonhuis te Bergen op Zoom"ASR heeft voor ons een grote verbouwing uitgevoerd. Een aantal woorden (kwaliteiten) van toepassing op ASR zijn: goede communicatie, flexibiliteit, afspraak is afspraak, realistisch, eerlijk, goed empathisch vermogen, toegewijd en toegankelijk. Ik vond de samenwerking met ASR zeer prettig met alle lagen binnen het bedrijf. Ik vond het prettig dat Corne, als projectleider, goed bereikbaar was en altijd welwillend was om mijn vragen te beantwoorden. Ik was zeer gesteld op de Marty en Tim, die kwalitatief goed werk hebben geleverd, met mij mee hebben gedacht, hun eerlijke mening gaven, flexibel waren en bovendien erg gezellig. Bedankt ASR! Als wij nog een keer gaan bouwen weten wij jullie te vinden!"

Nieuwbouw woning te Dinteloord

Nieuwbouw woning Dinteloord"ASR heeft in 2013 ons huis gebouwd, na een prettig voortraject waarbij we tot overeenstemming zijn gekomen is dit huis in 6 maanden tot stand gekomen.
Prettig was dat we tijdens de bouw meegenomen werden in het bouw proces door o.a. het uitzoeken van stenen, dakpannen, glas etc.
Gedurende de bouw zijn op ons verzoek aanpassingen gedaan, dit was geen enkel probleem en werd opgenomen binnen de planning.
Na de bouw was de afhandeling van restpunten goed en kleine gebreken werden hersteld.
Een eventuele volgende keer zouden we het weer zo doen!"