Referenties

Totale make-over binnen en buiten woning te Roosendaal

DSC00283"ASR heeft ons huis compleet verbouwd. En wat een plaatje is het geworden! Wij zijn heel tevreden over de betrokkenheid van Patrick en Corné, alsof ze in hun eigen huis bezig waren. Het afwerkingsniveau is heel hoog. De puntjes die nog niet helemaal af waren werden goed opgepakt en netjes afgewerkt. We zijn erg tevreden over het resultaat, het huis is precies geworden wat we gehoopt hadden."

Complete renovatie woonhuis te Roosendaal

Referentie ASR Bouw

"Ik heb al meerdere keren naar grote tevredenheid een verbouwing laten uitvoeren door ASR Bouw. Patrick en Corne gaan met je huis en verbouwing om alsof het hun eigen huis betreft, denken mee in oplossingen en details. In mijn geval hebben ze het idee dat in mijn hoofd zat volledig gerealiseerd! ASR laat de bouwplaats altijd helemaal opgeruimd en netjes achter. Daar kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen!!"

Verbouwing woonboerderij te Kruisland

Verbouwing woonboerderij te Kruisland
"ASR bouwbedrijf heeft ons erg goed geholpen met de verbouwing van onze woonboerderij.
Wij hadden een erg strakke planning, ASR heeft de strakke planning aangehouden en heeft alle werkzaamheden naar tevredenheid en met goede kwaliteit uitgevoerd.
De onderaannemers werden goed aangestuurd en waren er steeds op het moment dat ze er moesten zijn."

Vakantiewoning te Kamperland

Nieuwbouw vakantiewoning te Kamperland

"Wij zijn zeer tevreden met ons geweldige vakantiehuis. ASR heeft het huis voor ons in een korte tijd kunnen realiseren met een behoorlijke tijdsdruk.
Het is een modern huis geworden met veel glas en mooie onderhoudsvrije materialen. We zijn blij met het geweldige eindresultaat."

Nieuwbouw garage met veranda te Welberg

"Asr bouwbedrijf heeft bij ons een aanbouw, garage inclusief veranda en een bijkeuken gebouwd. Wij zijn erg tevreden over de resultaten en prettige samenwerking! De communicatie is erg goed en de service is top!
Ze maken een planning en houden zich daar ook aan. De kwaliteit is degelijk en hoog!
Wij bevelen hen ten zeerste aan en zouden hen ook weer zeker benaderen in de toekomst!!!"