Zolderverbouwing met 2 dakkapellen te Breda

zolderverbouwing breda 9 20210302 1892824701

Wij zochten een aannemer om onze zolder te verbouwen. Die hebben wij gelukkig gevonden in ASR Bouw. Wij hebben een architect een tekening laten maken om een tweetal dakkapellen op ons dak te laten maken. Wij wilden graag een bedrijf dat de tekening om wilde zetten in de realiteit. Hier is deze aannemer meer dan in geslaagd.

Tijdens het bespreken van de tekening, dacht de kundige en ervaren aannemer goed met ons mee. De offerte was duidelijk en zeer gespecificeerd en helemaal puntsgewijs met ons doorgenomen. Het contact met de aannemer, zeker tijdens de opdracht, was vriendelijk en goed.

 

Wij hebben de hele verbouwing dezelfde mannen over de vloer gehad en zij betrokken ons waar nodig bij beslissingen. We konden merken en ook zien dat zij veel ervaring hebben. Dit contact was erg prettig. Zij hebben ons ook tijdens de verbouwing geadviseerd over alternatieven, die altijd een verbetering waren. Ze werkten netjes en snel. Ook werd dagelijks de werkplek en de route naar de zolder netjes schoongeveegd. Op vrijdag werd zelfs de hele werkplek opgeruimd en aangeveegd. Het eindresultaat is naar volle tevredenheid. Het is verfklaar afgeleverd en inmiddels is deze mooie nieuwe ruimte al in gebruik.

En niet geheel onbelangrijk; we zijn binnen 5% van de offerte prijs gebleven!

 

Bekijk alle foto's op de projectpagina.